Hojaldre relleno de carne picada y champiñones

Hojaldre relleno de carne picada y champiñones

Hello everybody, hope you are having an incredible day today. Today, we're going to prepare a special dish, Hojaldre relleno de carne picada y champiñones. One of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Hojaldre relleno de carne picada y champiñones is one of the most popular of current trending meals in the world. It's easy, it's quick, it tastes yummy. It's enjoyed by millions daily. Hojaldre relleno de carne picada y champiñones is something that I have loved my whole life. They are fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Hojaldre relleno de carne picada y champiñones, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Hojaldre relleno de carne picada y champiñones delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Hojaldre relleno de carne picada y champiñones is 2 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To get started with this recipe, we must first prepare a few components. You can have Hojaldre relleno de carne picada y champiñones using 12 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.

Hacía mucho que no preparaba algo con hojaldre, así que hoy que había tiempo y ganas de hacer algo distinta me puse manos a la obra. Es un plato muy sencillo de preparar, para mi gusto está mejor recién hecho, pero con un golpe de microondas al día siguiente también está rico.

Ingredients and spices that need to be Get to make Hojaldre relleno de carne picada y champiñones:

  1. 1 lamina hojaldre, mejor rectangular
  2. 300 g carne picada, mitad cerdo y mitad ternera
  3. 4 champiñones grandes
  4. 1 cebolla
  5. 1/2 pimiento verde
  6. 4 tomates pera maduros
  7. 1 huevo
  8. 1 cucharadita ajo en polvo
  9. 4 lonchas queso cheddar (opcional)
  10. 1 chorrito brandy
  11. Sal y pimienta negra
  12. Aceite de oliva virgen

Steps to make to make Hojaldre relleno de carne picada y champiñones

  1. Lo primero agrupar todos los ingredientes. En la foto me falta el queso. Cortamos en brunoise la cebolla y en daditos el pimiento y los champiñones. Pelamos y troceamos en cuadraditos los tomates.
  2. Ponemos una sartén amplia al fuego con un chorrito generoso de aceite y cuando esté caliente echamos la cebolla junto con el ajo en polvo y un poquito de sal. Dejamos pochar a fuego medio unos 10 minutos. Agregamos los pimientos y dejamos que se hagan durante 10 minutos. Incorporamos los champiñones y cocinamos 5 minutos más.
  3. Añadimos la carne picada junto con un par de golpes de molinillo de pimienta negra y una pizca de sal y salteamos a fuego medio-alto un par de minutos, hasta que cambie de color. Agregamos el tomate pelado y troceado y dejamos que se vaya haciendo a fuego medio unos 15 minutos, removiendo de vez en cuando. Vertemos el chorrito de brandy y cocinamos a fuego alto un par de minutos para que se evapore el alcohol.
  4. Dejamos que se termine de hacer el relleno a fuego medio unos 20 minutos, vigilando que no se nos pegue.
  5. Estendemos la masa de hojaldre, mientras se termina de hacer el relleno y ponemos a precalentar el horno a 200 grados arriba y abajo. Cortamos la lámina de por la mitad o en 4 rectángulos, según el tamaño que os guste. Cuando el relleno esté, con ayuda de una cuchara lo vamos echando sobre la mitad del hojaldre. Cubrimos con el cheddar. Cerramos con la otra mitad del hojaldre, colocamos sobre la bandeja de horno cubierta con papel sulfurizado y pintamos con huevo batido.
  6. Llevamos nuestro hojaldre al horno y dejamos que se haga a 180 grados durante unos 10-15 minutos, hasta que veamos que está dorado.
  7. Ya tenemos nuestro hojaldre listo. Espero que os guste!!

As your experience as well as confidence expands, you will certainly locate that you have a lot more natural control over your diet plan and adapt your diet regimen to your personal preferences in time. Whether you wish to serve a dish that utilizes less or even more components or is a little bit more or less zesty, you can make straightforward changes to achieve this goal. In other words, start making your dishes promptly. When it comes to standard food preparation skills for newbies you do not need to learn them but just if you master some straightforward cooking methods.

This isn't a total overview to quick and also very easy lunch recipes however its good something to chew on. With any luck this will obtain your imaginative juices flowing so you can prepare scrumptious meals for your family members without doing way too many heavy meals on your journey.

So that's going to wrap it up with this special food Recipe of Award-winning Hojaldre relleno de carne picada y champiñones. Thank you very much for your time. I am confident you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Pasta a la bolognesa

Carne picada con paté y queso

Chile en nogada