Pastel de repollo con carne picada y chorizo

Pastel de repollo con carne picada y chorizo

Hey everyone, it is Brad, welcome to my recipe page. Today, we're going to prepare a special dish, Pastel de repollo con carne picada y chorizo. It is one of my favorites. This time, I am going to make it a little bit unique. This will be really delicious.

Pastel de repollo con carne picada y chorizo is one of the most favored of current trending meals in the world. It is simple, it is fast, it tastes delicious. It is enjoyed by millions every day. Pastel de repollo con carne picada y chorizo is something which I have loved my whole life. They're nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Pastel de repollo con carne picada y chorizo, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pastel de repollo con carne picada y chorizo delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this recipe, we must prepare a few components. You can have Pastel de repollo con carne picada y chorizo using 10 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.

https://superrecetasloli.blogspot.com.es/2017/05/pastel-de-repollo-con-carne-picada-y.html

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Pastel de repollo con carne picada y chorizo:

  1. 1 repollo
  2. 200 gr arroz
  3. 500 gr carne picada de cerdo
  4. 200 gr chorizo
  5. 2 dientes ajo
  6. 2 cebollas medianas
  7. 1 brick nata líquida
  8. aceite de oliva
  9. pimentón
  10. sal y pimienta negra

Instructions to make to make Pastel de repollo con carne picada y chorizo

  1. Cogemos una cacerola grande y la ponemos al fuego con un poquito de aceite.
  2. Cortamos el chorizo en lonchitas y lo freímos en el aceite caliente. Antes de que se fría del todo, le añadimos las cebollas picadas. Sofreímos hasta que vemos que la cebolla esta dorada y le añadimos también la carne picada. Le echamos un poquito de pimentón, salpimentamos al gusto y freímos la carne.
  3. Mientras se hace, cortamos el repollo en juliana. Lo iremos añadiendo poco a poco a la cazuela. No intentéis echarlo de golpe porque no os va caber. Echamos un poquito y cuando vemos que va soltando el agua (sabemos que el repollo contiene mucha agua), echamos otro poquito y así hasta que terminemos. Por supuesto que mientras se hace iremos removiendo para que no se nos pegue al fondo de la cacerola. Le añadimos otro poquito de sal. La sal hace que el repollo suelte el agua más rápido.
  4. Dejamos que se haga a fuego lento, removiendo de vez en cuando hasta que el repollo este blandito y coge un color dorado. Retiramos del fuego y guardamos.Por otra parte en una cazuela pequeña preparamos el arroz blanco. Doramos en un poquito de aceite los 2 dientes de ajo, añadimos el arroz, cubrimos de agua y salpimentamos. Lo dejamos cocer a fuego lento para que el grano quede suelto.
  5. En una fuente anti adherente, vamos a montar el pastel. Ponemos una capa de repollo, en el medio ponemos el arroz, le echamos la mitad de la nata líquida y volvemos a poner otra capa de repollo. Le echamos por encima la otra mitad de la nata y horneamos unos 20-30 minutos.

As your experience and also confidence grows, you will locate that you have a lot more all-natural control over your diet regimen and also adapt your diet regimen to your personal preferences with time. Whether you want to offer a dish that uses less or even more components or is a little basically spicy, you can make simple changes to achieve this objective. To put it simply, start making your dishes on schedule. As for standard food preparation abilities for newbies you don't need to discover them however just if you understand some easy food preparation strategies.

This isn't a complete guide to quick as well as simple lunch dishes however its great food for thought. Hopefully this will obtain your creative juices moving so you can prepare delicious dishes for your family members without doing a lot of square meals on your trip.

So that's going to wrap this up for this special food Simple Way to Make Favorite Pastel de repollo con carne picada y chorizo. Thank you very much for reading. I am confident you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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