Longanizas de Pollo

Longanizas de Pollo

Hey everyone, I hope you're having an amazing day today. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Longanizas de Pollo. It is one of my favorites. This time, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.

Longanizas de Pollo is one of the most well liked of current trending foods in the world. It's enjoyed by millions daily. It's easy, it's quick, it tastes yummy. They're fine and they look wonderful. Longanizas de Pollo is something that I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Longanizas de Pollo, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Longanizas de Pollo delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Longanizas de Pollo is 7 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Longanizas de Pollo estimated approx 600 minutos.

To begin with this recipe, we have to first prepare a few components. You can cook Longanizas de Pollo using 12 ingredients and 14 steps. Here is how you cook it.

Si te gustan los embutidos, pero las alergias al cerdo o a la res te impiden saborealos, entonces las longanizas de pollo son tu mejor opción. Al hacerla tu mismo, garantizas que la calidad de ingredientes e higiene son las óptimas. Y siempre recuerda, "La calidad de la carne es la que determina la calidad de los embutidos".

Ingredients and spices that need to be Get to make Longanizas de Pollo:

  1. 2 kg carne molida de pollo o pasta de pollo
  2. 2.5 Cucharadas Orégano
  3. 2.5 Cucharadas Pimienta
  4. 2.5 Cucharadas Sal
  5. 10 dientes Ajo
  6. 2 gramos Chile en polvo
  7. 2 Cebollas grandes picadas
  8. 500 ml vinagre (1/2 litro)
  9. 1 Manojo Hierba Buena bien picada
  10. 2 chiles pimientos picados
  11. Tripa sintetica
  12. Hilo de algodón

Instructions to make to make Longanizas de Pollo

  1. Mezclamos la pimienta, comino y la sal con la carne (hacerlo con las manos, es única forma que queda parejo)
  2. Pulverizamos lo más que se pueda el orégano, lo espolvoreamos y mezclamos en la carne
  3. Agregamos poco a poco la hierba buena, la cebolla y el chile pimiento, luego lo mezclamos hasta que la masa quede pareja
  4. Exprimimos los dientes de ajo a la mezcla y lo volvemos a mezclar todo hasta que quede bien mezclado
  5. Agregamos el vinagre poco a poco hasta que la masa lo absorba por completo
  6. Dejar reposar en el refrigerador de 6 a 12 horas
  7. Despues de pasadas las 12 horas, sacamos la mezcla del refrigerador y volvemos a mezclar hasta que la mezcla quede homogénea de nuevo
  8. Hacemos un nudo en el extremo de la tripa
  9. Arremangamos la tripa en la duya o embudo, con el fin que la punta de la duya llegue hasta el nudo que hicimos.
  10. Con ayuda de un molino para carne o sencillamente una manga pastelera llenamos la tripa, procurando que la carne quede apretada, de lo contrario, la longaniza quedará muy floja.
  11. Cuando terminamos de llenar la tripa, hacemos un nudo al final (siempre verificando que hayan quedado apretada la mezcla)
  12. Ahora, con el hilo de algodón vamos haciendo nudos en la tripa, la separación que generalmente se hace es de 10cm, pero es cuestión de criterio
  13. Una vez que hemos terminado, colgamos las longanizas en un lugar seco y ventilado, con el fin de dejarlas madurar por lo menos 2 días .
  14. Recomendaciones: No cuelgues tus embutidos donde hay corrientes de aire, porque los reseca demasiado, es mejor en la sombra y sin fuertes corrientes de aire cerca. Además, evita guardarlas en el refrigerador, ya que no maduran igual.

As your experience and also confidence grows, you will discover that you have more all-natural control over your diet and also adjust your diet regimen to your personal tastes gradually. Whether you wish to serve a dish that utilizes less or even more components or is a little more or less zesty, you can make straightforward changes to achieve this goal. Simply put, start making your recipes promptly. As for fundamental cooking skills for novices you do not need to learn them but just if you understand some straightforward food preparation techniques.

This isn't a complete overview to quick and simple lunch recipes yet its great something to chew on. Hopefully this will obtain your imaginative juices moving so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing too many square meals on your journey.

So that's going to wrap this up with this exceptional food How to Make Ultimate Longanizas de Pollo. Thanks so much for your time. I am sure that you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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