Kofta (Albóndigas turcas)

Kofta (Albóndigas turcas)

Hey everyone, it is me again, Dan, welcome to our recipe site. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Kofta (Albóndigas turcas). It is one of my favorites food recipes. For mine, I will make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Kofta (Albóndigas turcas) is one of the most popular of recent trending foods on earth. It is enjoyed by millions every day. It's simple, it's fast, it tastes delicious. Kofta (Albóndigas turcas) is something that I have loved my whole life. They are fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Kofta (Albóndigas turcas), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Kofta (Albóndigas turcas) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Kofta (Albóndigas turcas) is 4 porciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Kofta (Albóndigas turcas) estimated approx 2 horas.

To begin with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Kofta (Albóndigas turcas) using 24 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.

#kofta o #köfte es una preparación muy deliciosa del medio Oriente hecha con carne molida (albóndigas ovaladas) y con especias aromáticas.
#estofado
#albonfigas

Ingredients and spices that need to be Take to make Kofta (Albóndigas turcas):

  1. Para el kofta (albóndigas):
  2. 250 g carne molida
  3. Pan rallado
  4. 1 huevo
  5. 1 pizca Orégano, paprika en polvo, cúrcuma, curry
  6. 1 ajo picadito
  7. Sal a gusto
  8. Para la salsa:
  9. 1 tarro o sobre de salsa de tomates
  10. 1 cebolla pequeña cortada a cuadritos
  11. 1 zanahoria pequeña rallada finamente
  12. 1 hoja laurel
  13. 1 estrella de anís
  14. 2 ramitas pequeñas de canela
  15. 1 pizca azúcar
  16. Paprika en polvo a gusto
  17. Sal a gusto
  18. Verduras:
  19. 2 papas grandes trozadas en bote
  20. 1 berenjena trozadas en bastones
  21. 1 tomate trozado en bote
  22. 1/2 morrón pera rojo trozado en juliana
  23. Arvejas cocidas a gusto
  24. Aceite

Instructions to make to make Kofta (Albóndigas turcas)

  1. Comenzamos preparando la salsa: en una sartén freír en un poco de aceite la cebolla a cuadritos con una pizca de azúcar para suavizar el sabor, ya transparente añadiremos la zanahoria rallada y esperar que cocine unos minutos.
  2. Luego añadiremos la estrella de anís, la hoja de laurel y la canela, junto con la paprika en polvo o ají de color. Una vez bien incorporados los aromas, agregaremos casi toda la salsa (Reservar un poco de la salsa para el final) Mezclamos bien, añadimos sal a gusto y dejamos que cocine por media hora.(Reservar)
    Nota: antes de montar la salsa en la budinera retirar el laurel, el anís y la canela.
  3. Ahora prepararemos nuestros kofta:
    En un recipiente agregar la carne molida, el huevo, pan rallado, y las especias nombradas en los ingredientes, añadiremos sal a gusto y mezclaremos bien con las manos. Formaremos bolitas y luego a éstas les daremos forma ovalada. Reservar en un plato.
  4. En una sartén agregar aceite para freír, una vez bien caliente añadiremos nuestras papas, el color que deben tomar es dorado. Retiramos y reservamos. Luego continuamos con las berenjenas y por último los kofta (albóndigas) que deben quedar doradas. Dejar en un plato con papel absorbente para sacar el exceso de aceite y reservar.
  5. En una budinera previamente aceitada montaremos nuestra salsa, sobre ella nuestros kofta dejando 1, 5 cm de espacio entre ellas, en el espacio posaremos una papa y berenjena (ver foto referencia)
  6. Terminando con las papas y berenjenas, ahora continuaremos decorando con rodajas de tomate y pimentón, finalizamos esparciendo las arvejas cocidas.
  7. Por último en una taza pequeña mezclar el resto de la salsa de tomates, con una porción de agua y una pizca de sal, mezclamos y añadiremos uniformemente sobre nuestra preparación.
    Tapar la budinera con papel metálico o una bolsa de papel café (puede utilizar bolsa de papel de panadería) Llevar al horno por 45 minutos a 200 grados aproximadamente.
  8. Al retirar del horno dejo reposar la preparación unos minutos para intensificar los sabores. Espero les agrade la receta 🌹

As your experience and also self-confidence expands, you will find that you have more all-natural control over your diet regimen and also adjust your diet to your individual tastes with time. Whether you intend to serve a recipe that uses fewer or even more components or is a bit basically zesty, you can make basic changes to attain this goal. In other words, begin making your dishes on schedule. As for standard cooking abilities for beginners you do not require to discover them yet only if you master some straightforward food preparation techniques.

This isn't a complete guide to quick and also easy lunch recipes but its great food for thought. Hopefully this will obtain your innovative juices streaming so you can prepare delicious meals for your family without doing too many heavy meals on your trip.

So that's going to wrap it up with this special food Recipe of Homemade Kofta (Albóndigas turcas). Thanks so much for your time. I am sure you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Pasta a la bolognesa

Pasta Penne con brócoli en salsa alfredo

Albóndigas en salsa agridulce.