Calabacitas horneadas, rellenas de tocino y jamón

Calabacitas horneadas, rellenas de tocino y jamón

Hello everybody, it's me again, Dan, welcome to our recipe page. Today, we're going to make a distinctive dish, Calabacitas horneadas, rellenas de tocino y jamón. It is one of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a bit tasty. This will be really delicious.

Calabacitas horneadas, rellenas de tocino y jamón is one of the most favored of current trending meals in the world. It is appreciated by millions daily. It is easy, it's quick, it tastes yummy. They're nice and they look wonderful. Calabacitas horneadas, rellenas de tocino y jamón is something that I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Calabacitas horneadas, rellenas de tocino y jamón, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Calabacitas horneadas, rellenas de tocino y jamón delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Calabacitas horneadas, rellenas de tocino y jamón is 3 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Calabacitas horneadas, rellenas de tocino y jamón estimated approx 45 min aprox.

To get started with this recipe, we must prepare a few components. You can have Calabacitas horneadas, rellenas de tocino y jamón using 17 ingredients and 11 steps. Here is how you can achieve that.

En estos tiempos, muchos sufren porque quieren ante el quedarse en casa. Son tiempos de reflexión, de alejarnos de las prisas del diario acontecer y de acercarnos a lo natural. Esta receta, como la mayoría de mis recetas es sin ingredientes artificiales (No al puré enlatado, no a los consomés en polvo).
Espero disfruten preparar esta receta y los sabores, así como espero disfruten la Bendición de poder estar en casa sin prisa.
Dios les Bendiga 🙏🏻🚲🌵🇲🇽🙏🏻
#Salado

Ingredients and spices that need to be Take to make Calabacitas horneadas, rellenas de tocino y jamón:

  1. 4 calabacitas grandes cortadas a la mitad a lo largo
  2. 2 dientes ajo finamente picados
  3. 1/2 cebolla mediana, finamente picada
  4. 200 gr tocino en cuadritos
  5. 250 gr carne molida o jamón
  6. 2 cucharadas aceite de oliva
  7. 1/4 pimiento rojo picado en cuadritos
  8. al gusto sal de grano de Cuyutlán
  9. 200 gr queso manchego
  10. al gusto pimienta negra molido fino
  11. al gusto perejil en polvo
  12. Para el Caldillo
  13. al gusto comino molido
  14. 3 jitomates medianos
  15. 1/4 cebolla
  16. 1 diente ajo
  17. al gusto sal de grano de Cuyutlán

Steps to make to make Calabacitas horneadas, rellenas de tocino y jamón

  1. Lavamos muy bien las calabacitas y cortamos las puntas de ambos lados.
  2. Se retiran las semillas de las calabacitas, se pican (las semillas) finamente y se apartan
  3. Se colocan las calabacitas en un molde para hornear. (Yo coloque 4 mitades en un molde y 4 en otro porque nuestro horno es pequeño)
  4. Para el relleno, en un sartén caliente ponemos un poco de aceite de oliva y agregamos el tocino, la carne molida o el jamón. Poner solo un poco de sal.
  5. Frito el tocino y el jamón, incorporamos la cebolla, el ajo y el pimiento dejando a fuego medio durante 3 minutos. Añadir el comino, el perejil y la pimienta. Revolver muy bien. (No tenía Pimiento Rojo y le agregué uno naranja y otro verde).
  6. Es momento de incorprar la pulpa de las calabacitas bien picadita mezclando todo. Dejamos cocer hasta que se seca el líquido revolviendo de vez en cuando. Rectificamos sabor tomando en cuenta que el caldillo llevará su sazón y que el queso también suelta su propia sal.
  7. Ya preparado el relleno lo colocamos en el hueco de las calabacitas.
  8. Espolvoreamos el queso rallado sobre las calabacitas.
  9. Para finalizar bañamos las calabacitas con el caldillo.
  10. Lo metemos al horno precalentado 10 minutos y horneamos por 10 minutos o hasta que gratine el queso (Según el gusto).
  11. Listas para servir y deleitar nuestro paladar. Acompañado con un refrescante y natural té helado de hierbabuena.

As your experience and confidence expands, you will locate that you have much more all-natural control over your diet plan as well as adjust your diet regimen to your individual preferences gradually. Whether you want to offer a dish that utilizes fewer or even more ingredients or is a little more or less hot, you can make simple changes to achieve this objective. In other words, begin making your recipes promptly. When it comes to fundamental food preparation abilities for newbies you don't need to learn them however only if you master some simple food preparation methods.

This isn't a complete overview to quick and simple lunch dishes but its excellent something to chew on. Hopefully this will certainly obtain your creative juices flowing so you can prepare tasty meals for your family without doing too many heavy meals on your journey.

So that is going to wrap this up for this exceptional food Recipe of Favorite Calabacitas horneadas, rellenas de tocino y jamón. Thanks so much for reading. I am confident that you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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